2015. augusztus 13., csütörtök

Brékó brékó, jelentkezem! :)

Sziasztok!

Már régen nem írtam blogbejegyzést. Ennek sok oka van, de leginkább az időhiány. :) Azért a Szivárvány Sziget FB oldalára igyekszem feltölteni az aktuálisan készült munkáimat. :)
Az életem is meredek fordulatokat vesz mostanában, de a varrás töretlenül megmarad. :) Ez a kis sziget az én nyugalmam szigete. Itt igazán feltöltődöm, és ezt szeretném a munkáimban is megmutatni. :)
Először is egy nemrégiben készült táskát szeretnék megmutatni Nektek!
Csilla kérésére készült, aki a világ legjobb gyógypedikűröse. Nagy szakértelemmel, és szeretettel végzi a munkáját! :) Csodákat tesz, komolyan mondom! :)
Szóval Csilla motorral közlekedik, ezért akármilyen táska nem jó neki. Mutatott egy szatyor szerű táskát, ami teljesen alkalmas a motorozáshoz. Nincs hosszú füle, viszont van benne elég hely. Viszont elég egyszerű, és viseltes volt már. Ezt a fazont szerette volna egyedi elképzeléseiben megvalósíttatni. :) A föld színeiben gondolkodott, így a barna - drapp kombóban állapodtunk meg. Nagyon tetszett neki a kavicsos technika, meg a szabadgépi tűzésű virágok. Fontos volt még az is, hogy cipzárral záródjon a táska, és hogy zseb is legyen benne. Igyekeztem megvalósítani az  elképzelését, ami úgy tűnik sikerült is. Nagyon tetszett neki. :) Kívánom, hogy használd egészséggel sokáig Csilla! :)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése